Puro-160128-13B.jpg
image2.JPG
image3.JPG
_DSC1417.JPG
Puro-160128-13B.jpg

Puro Catering & Events


SCROLL DOWN

Puro Catering & Events


Puro catering & events

Ons reeds bestaande Puro verhaal krijgt een nieuwe wending ! Samen met onze chef Jens Van Rompay starten wij PURO catering & events, voor al uw feesten van A tot Z

 

Restaurant PURO is alom gekend voor zijn smaakvolle drank- en eetcultuur. Vanaf 1 december kan u ook aan huis genieten van Puro's heerlijke gerechten dankzij de gloednieuwe catering en event service.

Voor al uw recepties, personeelsfeesten , huwelijken , doopfeesten of Kerst :  Puro catering zorgt voor een heerlijk menu zodat u ten volle kan genieten van de feestelijkheden !

image2.JPG

PRIJZEN


PRIJZEN


Bij Puro Catering kan u kiezen!

Leeft u zich uit in de keuken en ontvangt u graag alle voorbereide ingrediënten voor een feestmaaltijd, inclusief een Do It Yourself handleiding? Kies dan voor optie "Bouwpakket". Gaat u liever mee tafelen met uw genodigden en zoekt u iemand die de gerechten op het bord kan toveren? Kies dan voor "Chef aan huis". Of u organiseert een evenement en zoekt u een team dat uw genodigden met de beste zorg kan bedienen? Kies dan voor "Events".

 

Prijzen zijn  steeds op aanvraag en aangepast naar uw noden en wensen.Hieronder een kleine greep uit ons ruime assortiment.

 

 

 

image3.JPG

Menu


Menu


Onze chefs stellen samen met u "à la carte" een menu op. Natuurlijk hebben we ook een aantal voorbeelden welke we u graag voorstellen.

Receptie

 

4 hapjes per persoon - 13,50€ ex BTW

6 hapjes per persoon - 16,50€ ex BTW

9 hapjes per persoon - 26,50€ ex BTW

à La Carte

 

3 gangen menu - 42,5€ ex BTW

4 gangen menu - 53,5€ ex BTW

5 gangen menu - 62,5€ ex BTW

Drank pakket

 

Basic - 19 € pp ex BTW

Exclusive - 27 € pp ex BTW

_DSC1417.JPG

Reserveren


Reserveren


Door het onderstaande formulier zo goed mogelijk in te vullen kunnen wij u zo goed mogelijk contacteren en verdere stappen bepalen. 

Datum *
Datum
Geef hier de datum in van het event
Radio *
Kies uw formule
 

Telefonisch contact

Spreekt u ons liever persoonlijk? Geen probleem. U kan ons bereiken op het nummer 0468/15.57.73

 

Email

Indien u ons via email wenst te contacteren, gelieve zo uitgebreid mogelijk uw vraag te formuleren zodat wij direct een passend antwoord kunnen versturen.
Dit kan naar info@puro-mechelen.be